Traduceri si interpretariat

Amadeus Consulting Group este partenerul dumneavoastră ideal pentru servicii de traduceri şi interpretariat, asigurând soluţii lingvistice care vă garantează acces nelimitat la comunicare şi care contribuie la succesul dumneavoastră pe plan internaţional.

Interpretariat

Comunicarea interpersonală funcţionează după câteva principii de bază esenţiale iar atunci când unul dintre elementele necesare lipseşte, comunicarea dintre două sau mai multe persoane are de suferit.
Un element cheie în transmiterea mesajului şi totodată şi cel mai important, este ca atât transmiţătorul cât şi receptorul să aibă acel cod comun de comunicare, sau cu alte cuvinte să vorbească acceaşi limbă.

Interpretariatul este o metodă de traducere orală ce nu foloseşte traducători, ci interpreţi.

Interpretariatul este folosit în conferinţe, summit-uri, întâlniri de afaceri sau diferite evenimente ce presupun participarea unor persoane ce nu cunosc limba locală.

Amadeus Consulting Group vă oferă servicii de interpretariat pentru ca dumneavoastră să vă asiguraţi că mesajul pe care doriţi să îl transmiteţi este înţeles exact aşa cum trebuie.

Realizam traduceri in:

Te-grabesti? Suna-ne